Geile homo sexverhalen

Geniet online van uren leesplezier met onze geile sexverhalen !

Ik had al vaker gehoord over de lekkerste homo uit de regio. Ik wilde toch eindelijk wel eens weten welke man dit nou eigenlijk was. Ik ging dus op zoek naar die kerel, maar kon hem dus met geen mogelijkheid vinden en daar baalde ik best wel van. Het scheen namelijk dat deze man een ongelooflijke sexdrive had en die had ik ook. Dus dat zou dus gewoon heel erg goed met mij kunnen matchen, zo dacht ik nog bij mijzelf.

Ik wilde die kerel gewoon ontmoeten zodat we als twee echte mannen flink van bil zouden kunnen gaan. maar op een gegeven moment, na een paar weken zoeken, wist ik het niet meer besloot ik het eigenlijk gewoon op te geven. Want ja, uiteindelijk moest het wel leuk blijven natuurlijk. Ik deed mijn uiterste best en meer kon ik niet doen. Tot ik een andere jongen tegenkwam, die ook op mannen viel. Dat wist ik en ik probeerde hem nog als een soort van laatste redmiddel uit.

Die keek mij heel erg verbaasd aan alsof hij water had zien branden. Hij vroeg mij of ik het serieus niet wist. Nee, inderdaad, ik had geen idee. Wie was die lekkerste homo uit de buurt? En ik was dan ook met stomheid geslagen toen ik er uiteindelijk achter kwam dat ik het zelf was! Ik was vereerd. Ik moet zeggen dat ik mijzelf ook wel erg lekker vind. Maar goed, die jongen vond het dus blijkbaar ook en dus wilde ik het wel met hem doen.

Ik ben zo makkelijk wat dat soort dingen betreft. En dus nam ik hem mee naar mijn huis, ik was zo geil geworden doordat ik er uiteindelijk achter kwam dat ik de lekkerste homo was, dat ik zin had om te neuken. De jongen, een paar jaar jonger dan mij dus daarom noem ik hem zo, ging mee en wilde mijn pik ook wel in hem voelen, zo zei hij. Nu, dat zou zeer zeker gaan gebeuren, want ik had een keiharde paal en zijn kont zag er strak uit.

Bij mij thuis sprongen we haast uit onze kleren en lagen we al snel op mijn bed. De jongen zei dat hij mij maar wat graag wilde pijpen voordat ik hem ging neuken en dat stond ik toe. Ik voelde mij net als een soort heerser, ik kan het niet anders omschrijven. Er was iets over mij heen gekomen, een bepaald gevoel en dat zorgde ervoor dat ik as zijn meester ging handelen of iets dergelijks. Hij nam mijn harde pik in zijn best wel mannelijke mond en begon aan mijn eikel te zuigen.

Zo nu en dan draaide zijn tong er wild omheen en dat was zalig om te voelen. Steeds dieper gleed mijn pik tussen zijn lippen en zijn tong deed de meest waanzinnige trucjes die ik alleen maar kon voelen, geen idee hoe hij het deed. Daarna werd het tijd voor mij om met mijn dikke paal zijn wel erg strakke anus een enorme beurt te geven. Hij draaide zich om en ik zag die mooie kont voor mij. Hij trok zijn billen van elkaar.

Ik kon zo in zijn anus kijken en ik bedacht mij niet, leunde naar voren en spuugde er flink op. Vervolgens ging ik het met mijn eikel uitsmeren en dat alleen al was heel erg opwindend. Voor mij, maar ook voor hem. Ik vond het in ieder geval zo geil dat ik haast al ging spuiten. Ik herpakte mijzelf en daarna stak ik mijn lul heel voorzichtig in zijn strakke reet. Anaal, dat was weer even geleden zeg. Wel was ik veel gepijpt en in mijn kont genomen, maar dat ik degene was die het nu uit ging delen, dat was wel even geleden zeg maar.

Heel langzaam gleed mijn pik in die strakke kont. Ik zag zijn ster iets uit elkaar gaan, zodat mijn lul enorm leek. Ik had even het idee dat ik hem kapot zou maken en uit zou laten scheuren, maar gelukkig is alles daar beneden een heel stuk flexibeler dan je zou denken. Ik zat er tot aan mijn ballen in en ik voelde hoe heerlijk zijn lekkere anus strak om mijn pik zat en ik was er helemaal gek op. Ik kon niet anders dan genieten van zijn lekkere kontje en ik sloeg erop.

Het trilde amper, hij was flink getraind zeg maar, dus het waren voornamelijk spieren. Dat was dan ook de reden dat het allemaal zo strak aanvoelde. Het was voor mij echt helemaal fantastisch, iets anders kan ik het gewoon niet noemen. Ik neukte hem lekker diep en genoot van ieder gevoel dat door mijn penis en de rest van mijn lichaam ging. Ik zou graag nog een heel stuk harder met hem willen neuken, maar ik kon niet meer.

Ik voelde hoe het zaad op kwam zetten. En dus neukte ik nog even flink door en spoot ik nadat ik mijn lul uit hem had getrokken mijn zaad over zijn heerlijke kontje heen, waar het zo vanaf droop. Daarna maakte ik hem schoon. Toen we helemaal klaar waren en elkaar aankeken, vroeg hij mij direct waarom het zo was dat ik hem wilde neuken. Of dat hij met mij naar bed mocht. Heel eerlijk had ik daar op dat moment ineens geen goed antwoord op.

Maar ja, ik zei iets waardoor hij wel tevreden was en daar liet ik het dan maar bij. In ieder geval heb ik nog een paar keer met hem geneukt. Daarna was ik er ook wel klaar mee. Ik wilde meer. En dat zou ik als de lekkerste homo uit de buurt ook zeer zeker krijgen. Maar dat is allemaal weer een geheel ander verhaal.