Geile homo sexverhalen

Geniet online van uren leesplezier met onze geile sexverhalen !

Ik ben Wannes 42 jaar. Een tijdje geleden had ik een hele leuke date met een man die mij ook helemaal zag zitten. Het klikte heel goed, daar was dus al niets op aan te merken en al snel kwamen we dan ook bij elkaar over de vloer.

Een stuk fijner dan alleen maar in een restaurant of iets dergelijks af te spreken. Op een gegeven moment werden we meer lichamelijk en toen ineens, als een donderslag bij heldere hemel, wilde hij dat niet.

Hij liep weg, best wel angstig zo leek het en ik kreeg een tijd niets van hem te horen. Ik probeerde hem te bellen en uiteindelijk na enkele weken had ik hem aan de lijn. Hij wilde er heel graag over praten, zo zei hij. Ik nodigde hem bij mij thuis uit en het kwam er uiteindelijk uit hoor.

Hij was bang dat ik hem te groot geschapen zou vinden. Ik keek hem verrast aan. Verre van dat zou ik vinden, ik houd ervan als mijn homo mannen een dikke grote lul hebben. Hij vertelde mij dat hij daardoor zo vaak is afgewezen, dat hij haast geen sex meer durfde te hebben. Ik stelde hem erop gerust dat het niet zou gebeuren. Hij werd langzaamaan kalmer en toen geraakten we beiden ook wat meer in de stemming. Het zoenen en strelen waar we op hadden gehouden nam weer toe en uiteindelijk gingen de kleren uit.

Hij aarzelde nog een beetje, maar trok uiteindelijk zijn kleren uit. Ik zag een gespierd bovenlichaam, dus ik was toen eigenlijk al om. De broek en onderbroek gingen naar beneden en ik kreeg een enorme glimlach op mijn gezicht, dat kon ik zelf merken en ik kon het niet helpen. Hij zag dat ik blij was en begon met zijn lul te spelen. Zijn zelfvertrouwen was op dat moment dus echt helemaal teruggekomen. Ik keek naar de lul, die denk ik wel 26 centimeter was.

Enorm lekker en ik had er direct zin in om met dat gevaarte aan de gang te gaan. Ik greep hem beet en terwijl ik mijn eigen stijve liet voor wat het was, trok ik de strakke voorhuid over zijn eikel naar achteren en likte ik speels aan de kloppende eikel die ik voor mijn neus had staan. Ik wist niet waar verder te gaan zo snel, ik kon niet kiezen. Ik wilde alles met hem doen en besloot maar op mijn gevoel af te gaan, dat leek mij het beste op dat moment. Ik nam zijn eikel in mijn mond, die ik er behoorlijk ver moest openen.

Ik begon er langzaam aan te zuigen. Ik trok zijn dikke penis af en speelde ook met de mijne, zodat ik er nog meer opgewonden van begon te worden. Ik nam de lul diep in mijn mond, maar kon het haast niet allemaal naar binnen werken. Ik had als man al heel wat lullen in mijn strot geduwd gekregen, maar deze was te enorm om helemaal te verwerken. En dat vond ik echt tof, want ik had nog niet eerder zo een enorme paal in mij gehad. Ik zoog lekker door en wilde eigenlijk niet stoppen.

Maar dan zou er van neuken niets terecht komen. Dus ik liet hem los en wachtte af wat hij met mij zou gaan doen. Hij greep mij en duwde mij op mijn rug. Ik paste mijzelf aan en trok snel mijn benen op en ging op mijn schouders liggen. Zo stond mijn anus wijd voor hem open en kon hij zijn behoorlijk grote en dikke mast diep in mijn bruine ster drukken. Heel langzaam voelde ik en zag ik die dikke pik in mij gaan. Ik had het haast niet meer, ik begon mijzelf heel lekker af te trekken terwijl ik ineens zijn volle zak tegen mijn billen voelde slaan.

Hij pompte diep in mij en ging maar door en door. Steeds iets harder, maar niet sneller nog. Ik voelde hoe hij mijn anus uitrekte en hoe ik helemaal werd opgevuld door die overheerlijke dikke penis. Ik merkte dat ik al klaar ging komen als ik zo door zou gaan trekken. Ik wilde wel stoppen, maar het gevoel was te lekker. “Ik kom al klaar”, zei ik tegen hem. Hij vond het prima, dat zou hem alleen maar geiler maken, zo zei hij. En dus trok ik door tot het zaad de lucht in schoot.

Over mij, maar ook over zijn dikke pompende paal heen. Mijn anus voelde rauw en ik genoot. Ik greep het matras beet en liet mij keihard nemen. Hij stootte dieper in mij en uiteindelijk verhoogde hij zijn tempo. Ik schudde alle kanten op en ik voelde hoe zijn pik dikker werd en dat was een teken dat hij in mij zou gaan spuiten. En dat deed hij. Een volle lading, diep in mijn darmen. Het leek niet op te houden. Hij spoot mij zo vol dat het haast uit mijn neus naar buiten kwam.

Daarna lagen we naast elkaar en terwijl het sperma uit mijn anus liep genoten we van elkaar. We zoenden en streelden en uiteindelijk vielen we in slaap. De volgende morgen maakte ik een heel lekker ontbijt voor hem klaar en zijn we samen gaan douchen. Sinds die tijd zijn we al bij elkaar, zo’n vier jaar verder inmiddels. En zijn lekkere grote pik is nog steeds iets waar ik aan moet wennen. Dat is goed, want dat maakt iedere dag dat wij liggen te neuken weer als de eerste keer. Het is dan ook zeker de moeite waard!