Geile homo sexverhalen

Geniet online van uren leesplezier met onze geile sexverhalen !

Ik had het nog nooit eerder gedaan, maar sinds mijn man bij mij weg was, besloot ik op een homo sexdating site te gaan zoeken naar kerels die het met mij wilden doen. Het was alweer een aantal maanden geleden dat ik een goede beurt had gehad en ik wilde daar toch eigenlijk wel een keertje goed van gaan genieten. Ik had al snel contact met twee leuke kerels die mij wel zagen zitten en via Skype hebben we met zijn drietjes eerst even contact gelegd en het klikte eigenlijk meteen. Ik stelde de twee heerlijke kerels dan ook voor om mij met zijn tweetjes te gaan nemen.

Ik heb altijd al eens een pik in mijn mond en ook eentje in mijn kont willen hebben. En dan natuurlijk tegelijkertijd, terwijl de mannen ook af kunnen wisselen. Het is een heel erg stoute seksuele fantasie, maar ik wilde hem gewoon waar maken. En dit was duidelijk het beste moment om dat te gaan doen. Dus ik stelde voor dat we ergens in een hotel een afspraak zouden maken. We zagen elkaar voor het eerst in levende lijve in de lobby van het hotel en het was meteen raak. De vonken sprongen direct over. We hadden dus geen tijd te verliezen en wilden eigenlijk meteen wel naar de kamer toe. Ik zorgde er eerst voor, toen we op de kamer waren aangekomen, dat de twee heren schoon waren en dus liet ik hen douchen en wassen, zodat ik zeker wist dat er geen kop kaas of iets dergelijks bij kwam kijken, want daar had ik totaal geen zin in.

Ik wist weliswaar hoe schoon ik was, maar om het eerlijk te maken ging ik ook even douchen. De mannen lagen op het bed en toen ik terugkwam zag ik dat ze er al helemaal klaar voor waren. Die pikken stonden recht overeind en ze waren elkaar alvast een beetje aan het opwarmen door te strelen, te trekken aan die pikken en natuurlijk ook door elkaar fijn te zoenen, iets wat ik altijd heel opwindend vind om te zien, omdat het zo intiem is. Ik kwam ook op het bed liggen en de heren wilden mij alles geven, ik hoefde het slechts te ondergaan. Dat vond ik heel erg nobel van hen, maar ik wist ook wel dat het niet meteen heel lief zou zijn. Ik voelde gewoon aan dat ze mij flink te grazen zouden nemen en dat was dan ook precies wat er ging gebeuren. Eerst zaten de twee mannen naast mij en gingen liggen, waarna ze mij om de beurt heerlijk af gingen zuigen.

Ik werd heel fijn verwend en genoot van de ontspannen en geile sfeer die tot stand werd gebracht, tot ik na een aantal minuten bij de haren werd gegrepen en mijn hoofd op een pik werd gedrukt. We waren begonnen. Ik opende mijn mond en liet de flinke homp mannenvlees naar binnen glijden, terwijl mijn hoofd door de handen van die heerlijke homo op en neer werd begeleid. Ik zoog diep en moest er flink mijn best voor doen niet te gaan kokhalzen. Ondertussen werd mijn onderlichaam klaar gezet en stak ik mijn kont naar achteren, terwijl ik met mijn lul aan het spelen was. Ik voelde hoe mijn billen van elkaar werden getrokken en er op mijn anus werd gespuugd, de andere gay lover smeerde het spuug met zijn eikel uit en toen propte hij genadeloos hard zijn dikke stamper in mijn kleine kontgaatje.

Eindelijk. Ik werd diep in mijn kont geneukt en ook in mijn mond en keel was er een enorme leuter in en uit aan het raggen. Mijn lichaam schoof werkelijk alle kanten op. Ik voelde de ballen van de man die mijn anus aan het doorboren was tegen mijn ballen slaan en ik merkte dat mij dat zo geil maakte dat ik mijn zaad ineens op het dekbed moest schieten. Jammer, dat was een lading die zij moesten missen, maar ze konden daar wel mee leven. De mannen wisselden om en toen proefde ik voor het eerst hoe mijn anus smaakte. En ik vond het zalig! Op dat moment in ieder geval, ik denk dat het met hoe ik mij voelde te maken had. Ik was zo geil en wild dat ik alles fijn zou vinden. Later, een keer met een andere man, vond ik het maar niets.

De twee heren spoten mijn gezicht uiteindelijk helemaal onder. Ik likt het zaad van mijn mondhoeken en lippen en genoot van de twee lullen naast mij, waar ik nog een tijdje mee aan het spelen was. De heren hadden er ook van genoten en daar was ik dan ook heel erg blij mee. Het bleef voor mij echter wel bij die ene keer. Ik was mijn wilde haren – op latere leeftijd – kwijt en kon gewoon weer normaal gaan daten. En nu heb ik een hele fijne man in mijn leven waar ik over een aantal maanden mee ga trouwen. Ik heb mij nog nooit zo gelukkig gevoeld, zowel emotioneel als op seksueel gebied. Hij heeft mij echt alles wat ik nodig heb en om eerlijk te zijn zelfs nog meer en daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor. Hij stelt wel eens een triootje voor en op zich zie ik dat wel weer zitten, maar ik weet niet hoe hij zal reageren als ik vertel dat ik dat al een keer heb gedaan. Maar misschien toch het beste om daar eerlijk over te zijn, dat is wel zo netjes.