Geile homo sexverhalen

Geniet online van uren leesplezier met onze geile sexverhalen !

Hallo, even in het kort voorstellen, ik ben Gerard, kom uit Antwerpen, ik ben 26 jaar, homoseksueel en ik ga 3 avonden in de week naar de sportschool om te fitnessen en voor krachttraining. Op een dag was het al wat later op de avond, er waren nog maar een paar gasten en dat was een groepje mannen die ik nog niet eerder op de sportschool gezien had. Ik was klaar met mijn training en ging naar het kleedhok om me op te frissen en om lekker te douchen.

Toen ik uit de douche kwam met mijn handoek om mijn middel kwamen de anderen ook het kleedhok binnen. Ze waren met 5 man, hun hele lichaam was bezweet en ze kwamen intimiderend om me heen staan.Wat is je naam? vroeg 1 van hen. Ik was een beetje bang en vertelde dat mijn naam Gerard is. Nou Gerard, we zijn je al een tijdje aan het bekijken en we denken dat jij een homo bent! Ik weet niet wat ik moet zeggen en ben bang om in elkaar geslagen te worden door een stelletje "potenrammers".

Geef nu maar toe fagget! Een beetje stotterend geef ik toe dat ik inderdaad homoseksueel ben en in tegenstelling tot mijn verwachting beginnen ze te lachen.Welkom bij de club makker! Wees niet bang, wij zijn ook homoseksueel. Er valt een pak van mijn hart en ik zucht van opluchting. Wij vinden allemaal dat je een lekkere vent bent met een lekkere body en hebben we zin in een potje ruige sex met je, hier en nu!

Ze zien er alle 5 lekker uit en bij de gedachte om sex met die lekkere kerels te hebben krijg ik een stijve.De handdoek die ik nog steeds om mijn middel heb begint ongemakkelijk te voelen door mijn stijve lul en ik doe hem af. Ze staren naar mijn pik en de man die het woord voerde pakt hem meteen vast.Lekkere lul heb je zegt hij, hij gaat op zijn knieen zitten en pakt mijn lul in zijn mond en begint me heerlijk te pijpen.

In 1 keer is het hek van de dam en staat daar 6 naakte kerels heerlijk te vrijen en te sexen met elkaar. Ik wordt in mijn kont geneukt terwijl een andere kerel me aan het pijpen is, kan het nog geiler?Tegenover me staat een mannetje voorover gebukt en die is aan eht pijpen, ik stop waar ik mee bezig ben en loop naar hem toe. Mijn handen wrijven over zijn behaarde billen en ik grijp onderlangs naar zijn ballen.

Ik hoor hem kreunen van geiligheid en als ik een paar ker aan zijn piemel trek lijkt het wel of hij al bijna klaarkomt.Ik ga recht achter hem staan en trek zijn billen uit elkaar, met mijn piemel zoek ik zijn neukgat en als mijn eikel er eenmaal inzit begin ik zachtjes te stoten om dieper te komen.Supergeil als ik er helemaal tot aan de wordel in zit! Ik haal steeds sneller en sneller uit en ram hem er telkens zo hard mogelijk in.

Ik buk voorover zodat ik aan zijn lul kan komen en ik begin hem af te trekken. Zijn lul klopt in mijn handen en ik vor mijn sperma opkomen waardoor ik harder begin te hijgen, mijn neukmaatje houdt het ook niet meer een ik voel zijn lul in mijn handen met stralen klaarkomen,dat is voor mij de druppel en ik trek mijn lul uit zijn kont en hij draait zich snel om om mijn sperma in zijn bek op te vangen.

Ik wed dat er nog nooit zoveel sperma uit me gekomen is en ik vond het wel een geil gezicht zo, die vent onder de sperma... Ik pak zijn hoofd vast en prop mijn lul er in en hij zuigt er nog de laatste paar druppels uit, wat een geil ventje is dat toch...Even later staan we met zijn zessen ons te douchen en ik vraag of ze er volgende week weer zijn maar ze vertellen me dat ze elke week ergens anders een vent gaan scoren. Jammer maar helaas, ik heb er wel een onvergetelijke herinnering aan over gehouden :)