Geile homo sexverhalen

Geniet online van uren leesplezier met onze geile sexverhalen !

Hallo, mijn naam is Evert, ik ben 30 jaar en ik wilde graag vertellen over mijn geheime homo verhouding. Ik ben namelijk gewoon getrouwd en ik ben best gelukkig met mijn vrouw, alleen heb ik de laatste tijd last van erectieproblemen. Op zich eerder vervelend voor mijn vrouw dan voor mij, aangezien ik natuurlijk liever met mannen naar bed ga. Maar voor de buitenwereld wil ik het zo laten lijken dat ik hetero ben.

Voor mijn familie en mijn werk is dat nou eenmaal beter. Gelukkig heb ik een leuke vent gevonden tijdens het stappen, waar ik zo nu en dan mee naar bed wilde gaan, maar waar ik uiteindelijk regelmatig mee tussen de lakens duik. We ontmoeten elkaar iedere week in de kroeg en dan gaan we naar zijn huis toe. Hij woont in ene leuk appartement aan de andere kant van de stad en daar doen we het dan.

Zijn naam wil ik liever niet noemen, gewoon voor zijn en natuurlijk ook mijn veiligheid. De gast is helemaal mijn type. Niet qua karakter, maar wel om te zien. Ik hoef verder ook geen relatie met hem, ik wil alleen maar met hem neuken, verder niets. Meestal beginnen we gewoon lekker met elkaar een beetje af te trekken. Ik voel zijn sterke hand nu al om mijn pik heen, terwijl ik erover aan het schrijven ben. Dan ben ik meestal degene die als eerste de volgende stap zet.

Mijn homo lover heeft dat gewoon graag, zo geniet hij er meer van. En ik vind het wel prima. Dan zuig ik zijn dikke paal naar binnen en lik eerst eens rustig aan zijn eikel om hem een beetje te plagen. Ik scheer mij bewust niet omdat hij het geil vindt om mijn stoppels om zijn pik te voelen. Zo nu en dan schuur ik zijn lul dan ook langs mijn wang en kin, daar gaat hij zo lekker diep van kreunen. Uiteindelijk ben ik hem dan zalig aan het pijpen en ga ik in standje 69 op hem liggen.

Hij zuigt dan wat aan mijn geschoren zak en trekt mijn lul ondertussen goed af, waarna hij hem in zijn sterk zuigende mond neemt. Als ik dan voel hoe mijn eikel bijna in zijn keel glijdt en hij harde en wilder gaat zuigen, is het tijd om van hem af te klimmen, anders kom ik al meteen in zijn mond klaar. Dan gaat hij op bed liggen, op zijn rug, en trekt hij zijn benen op. Dan kijk ik recht in zijn anus en ben ik niet meer te houden. Ik druk mijn natte eikel tegen zijn kontgaatje en neuk hem dan met lange, diep halen, tot ik heerlijk klaarkom.

Ik spuit zijn reet niet altijd vol, hoewel ik dat wel liever doe. Hij vindt het soms gewoon geil om mijn sperma over zijn ballen te voelen stromen. Daarna ben ik natuurlijk aan de beurt en ik voel zijn leuter het liefst op zijn hondjes. Lekker hard van achteren genomen worden. Hij slaat op mijn stevige billen en zijn ballen slaan bij iedere stoot tegen mijn nog gevoelige ak aan, tot ook hij klaarkomt. Ik slik zijn sperma meestal door, omdat ik het lekker vindt smaken als zijn lul net in mijn kont is geweest. Daarna drinken we wat, douchen we en ga ik naar huis. Als mijn vrouw dan sex wil, kan ik er weer een week tegenaan. Zo hou ik het nog wel even vol, hoewel ik er steeds meer aan loop te denken om maar eens uit de kast te gaan komen, maar zeker weet ik het nog niet.

Evert xxx