Geile homo sexverhalen

Geniet online van uren leesplezier met onze geile sexverhalen !

Toen ik deze site tegenkwam, besloot ik dat ik zelf ook maar eens een sexverhaal over mijn eigen leven wilde schrijven. Echter zal ik mijn echte naam niet gaan gebruiken, dus noem mij maar Jef, wat totaal niet op mijn eigen naam lijkt. Het is voor mij alweer een aantal jaren geleden sinds ik uit de kast ben gekomen. Stukje bij beetje werd ik als homo steeds losser en kon ik er ook meer van genieten om homofiel te zijn. Ook seksueel gezien werd het voor mij steeds beter.

En hoewel ik niet het type ben dat zomaar een willekeurige kerel van de straat plukt om er eens lekker mee van bil te gaan, heb ik over mijn sexleven helemaal niets te klagen. Ik haal de sex wel uit relaties die minimaal vier weken duren, want anders is het voor mij te snel. En ja, natuurlijk heb ik het ook wel eens dat ik haast niet te houden ben, maar daarvoor kun je elkaar ook op andere manieren bevredigen, voordat je daadwerkelijk met de daad bezig gaat. Een man waar ik altijd heel gek op was is Erwin, wat zijn echte naam is. Ik heb hem leren kennen tijdens een cursus schilderen in het buurtcentrum, waar ik regelmatig kom om dat soort dingen te doen.

Het klikte heel goed tussen ons en hij vroeg mij een keertje mee uit. Dat vond ik wel leuk, gewoon vriendschappelijk en we zouden dan wel zien of het iets zou worden, of daarbij zou blijven. Eerst gingen we iets drinken en het was erg gezellig. De keer daarop drinken en uit eten en zo ging het steeds een beetje verder, we leerden elkaar in ieder geval goed kennen en dat was wel heel erg fijn. Een maand waren we met elkaar aan het uitgaan en ik durfde er voor uit te komen dat ik wel meer voor hem voelde dan alleen vriendschap, dat was bij Erwin net zo en daar was ik heel erg blij om.

En zo kwam het dan ook dat we tijdens een avondje, een paar weken later bij mij thuis op de bank, ineens begonnen te friemelen aan elkaar, gewoon een beetje plagerig, beetje stoeiend. Uiteindelijk leidde dat weer tot zoenen, waardoor ik mijzelf uiteindelijk helemaal durfde te laten gaan, Erwin was gewoon mijn perfecte man op dat moment, ik kon mij niets beters wensen, maar stiekem hoopte ik dat hij een lekkere lange lul zou hebben. Misschien een beetje een egoïstisch van mij, maar ja, een mens mag hopen toch? Ik werd in ieder geval op mijn wenken bediend, want zijn pik was enorm, in ieder geval in vergelijk met de lullen die ik bij andere vriendjes had gezien.

Ik nam zijn pik in mijn handen en begon er liefdevol mee te spelen. Ik trok zijn voorhuid naar achteren en liet deze weer speels over zijn eikel naar boven glijden en speelde zachtjes met zijn volle balzak, kon de eieren in mijn handen laten rollen. Ik trok hem heel erg rustig af, tot zijn pik niet groter kon worden en er een beetje voorvocht uit zijn eikel kwam zetten. Ik likte mijn lippen af en begon dat spul op te likken. Dat smaakte naar meer. Ik opende mijn mond en liet zijn eikel zachtjes en rustig tussen mijn lippen glijden. Ik voelde zijn kloppende lid op mijn tong en begon al zuigend mijn hoofd op en neer te bewegen.

Ik voelde zijn handen in mijn haren en hoe Erwin zachtjes mijn hoofd een druk gaf, heel subtiel, maar de boodschap was mij allang duidelijk. Ik moest zijn lul dieper in mijn mond nemen en dat was dan ook precies wat ik deed. Ik liet zijn gehele pik in mijn mond glijden en wist een gedeelte in mijn keel te nemen, maar dat hield ik niet lang vol. Ik zoog zijn lul heerlijk nat, waarna ik hem wilde neuken. Hij ging op zijn rug liggen en tilde zijn benen de lucht in en terwijl hij aan zijn harde pik trok, drukte ik mijn lul heel voorzichtig in zijn kontje. de boel rekte flink op, maar hij nam het als een echte kerel en liet er niets van merken. Toen ik er uiteindelijk helemaal in was gegaan en hem met lange halen begon te neuken, nam ik ook zijn pik over en begon ik die af te trekken.

Hij deed zijn handen achter zijn hoofd en genoot van het hele gebeuren. Ik begon wilder te neuken en harder aan zijn pik te rukken, tot ik voelde dat ik het niet meer in kon houden, En precies op het moment dat ik mijn lul uit zijn anus liet gaan om over hem heen te spuiten en dat ook deed, kwam hij ook klaar, waardoor ons zaad zich op zijn onderbuik ging ontmoeten. Het was een geil gezicht. Ook spoot ik op zijn spuitende lul, wat ik ook wel een opwindend iets vond. We kwamen allebei heel intens, het was dan ook erg veel zaad dat er op zijn pik en buik lag. We keken er allebei naar, keken elkaar aan en schoten erg in de lach. Op dat moment wist ik dat het goed zat tussen ons. Het was niet de meest lange vrijpartij, maar de spanning had zich al heel erg lang opgebouwd, dus echt vreemd was dat ook niet.

Samen genoten we die avond en nacht nog heel erg veel van elkaar. We kletsten, knuffelden en keken een paar films, onder het genot van een heerlijke hoeveelheid drankjes, waarna we lekker in elkaars armen in slaap vielen. We zijn zo’n vijf jaar bij elkaar gebleven en gingen uit elkaar omdat het niet meer klikte. Daar wil ik verder niet zo heel erg veel op ingaan, maar toen we samen waren, was het een heel erg fijne tijd. We zijn nog steeds vrienden en gaan zo nu en dan weer wat drinken samen en heel eerlijk gezegd, lijkt het steeds meer zoals vroeger te worden, iets wat ik zeer zeker leuk zou vinden.