Geile homo sexverhalen

Geniet online van uren leesplezier met onze geile sexverhalen !

Het duurde niet lang of hij was zijn nieuwe vriend al heel erg fijn aan het aftrekken. Ze waren allebei gewoon bij elkaar voor de sex. Ze hadden beiden al een hele tijd niets gehad en wilden geen gedoe met allerlei relatie toestanden, maar wilden gewoon neuken en naar huis, verder niets. Het was een homoseksuele sexrelatie  en dat was helemaal prima. Jan werd op dat moment dus heel fijn afgetrokken door Roel, die zijn eigen pik ook onder handen aan het nemen was.

De twee genieten er heerlijk van. Jan had ineens het idee om in standje 69 te gaan liggen en dat deden ze dus ook. Op die manier konden beide mannen lekker gaan pijpen. Jan had zich alleen een beetje verkeken op de dikte van de pik van zijn nieuwe vriendje Roel. Het apparaat was niet zozeer heel lang, maar wel een goede maat hoor, hij was alleen behoorlijk dik, hij had moeite om zijn mond zo ver open te krijgen. Het kostte even wat inzet, maar uiteindelijk kon Jan die dikke pik lekker zuigen.

En het smaakte naar meer, want eenmaal bezig aan die dikke kloppende eikel te sabbelen, leek het hek van de dam. Hij verloor zich als het ware in het proces van het pijpen, terwijl hij heel erg genoot van Roel zijn afzuig kwaliteiten, die zijn pik helemaal tot in zijn keel wist te nemen.  Jan maakte neukende bewegingen en Roel deed hem gewoon na. De twee laten elkander in de strot te neuken en dat was gewoon heel erg lekker, hoewel Jan er extra veel moeite voor moest doen.

Na ongeveer een vijftal minuten te hebben gepijpt, ging Jan op zijn rug liggen en trok hij zijn benen op. Terwijl hij zijn pik aan het masseren en aftrekken was en met zijn ballen speelde, klom Roel op hem en drukte hij heel rustig zijn nat gezogen luk in zijn anus. Hij gleed er niet gemakkelijk in en rekte de boel behoorlijk op, maar wie van anale seks wil genieten, moet soms even pijn lijden, dat was nou eenmaal een gegeven.  Roel zijn lul zat er uiteindelijk helemaal in en bij iedere beweging kon hij steeds soepeler en sneller in die lekkere reet raggen. 

Na ongeveer een kwartier de anus van Jan op te hebben gerekt, kwam Jan klaar en spoot hij zijn eigen zaad op zijn onderbuik. Door dit te zien, bleef Roel niet achterwege en spoot hij zijn zaad diep in Jan zijn kontje. Het duo liet zich daarna achterover vallen en ze hijgden nog even flink na, want het was behoorlijk wild geweest en de orgasmes waren driemaal zo intens als normaal.

De sexafspraak liep maandenlang heel goed, tot Roel aangaf dat hij verliefd op Jan was geworden. Die brak het daarop meteen af en is nu nog steeds op zoek naar een nieuwe kerel, die alleen maar wil neuken en verder helemaal niets. Want een relatie, daar had Jan totaal geen zin in en dat zou voorlopig wel zo blijven.