Geile homo sexverhalen

Geniet online van uren leesplezier met onze geile sexverhalen !

Als homofiele man ben ik wel vaak in een situatie die ik niet zou hebben verwacht. Ik heb het daarbij over sex. Want dan kom ik een man tegen die heel rustig lijkt te zijn en dan is hij heel wild en alleen maar uit op sex.

Dat komt denk ik omdat ik er goed uitzie en het duidelijk is dat ik veel geld heb. Dat lijkt opschepperig maar.. ach, dat is het ook gewoon. Ik ben knap, heb een goed lijf en verdien veel geld. Daar is in mijn ogen niets mis mee. Maar ik ben nooit echt op zoek naar alleen sex. Echter zijn er natuurlijk wel uitzonderingen. Zo was daar Tijmen, een heel erg leuke man die mij vanaf het begin dat we gingen daten al duidelijk maakte dat hij alleen maar sex wilde en daarna wel zou zien hoe we verder zouden gaan.

Niet zo gek ook, ik had hem op een Gay dating app ontmoet, dus ik kon er wel rekening mee houden dat het daar ook om te doen zou zijn. Ik vond het op dat moment prima. Ik was al te lang alleen en heb ook zo mijn verlangens. Ik wilde niets liever dan zijn dikke lul in mij en ik mijn pik in hem drukken. We gingen naar zijn huis en daar waren we zowaar eerst nog wat aan het praten. Maar midden in mijn verhaal over mijn baan, drukte hij zijn vinger op mijn mond en begon hij mij daarna te zoenen.

Niets mis mee, ik houd wel van lekker kussen, helemaal als mannen het zo lekker als Tijmen kunnen doen. Hij wreef met zijn hand over mijn kruis, waar natuurlijk een reactie uit voortkwam. Ik deed bij hem hetzelfde en begon te merken dat de zo rustig overkomende Tijmen niet zo rustig was als hij mij deed vermoeden. Hij werd wat drukker en ook wat ruiger. En hoewel ik daar niet zo gauw iets mee heb, wond het mij die keer best wel op.

Uiteindelijk duwde hij mij toen we in de slaapkamer waren op het bed en trok ik opgewonden snel mijn kleren uit. Hij deed hetzelfde en dook op mij. Hij trok wild mijn benen van elkaar en begon in mijn kruis te duiken. Hij likte aan mijn pik en trok deze omhoog, zodat mijn ballen ook omhoog gingen. Hij likte en zoende mijn perineum en trok mij wild af. Mijn ballen zoog hij naar binnen en makte ze zo nat en gaf mij daarmee een heel intens genot.

Zijn vinger stak hij even in zijn mond, die daarna zo in mijn anus verdween, terwijl hij mij al rukkend begon te pijpen. Allemachtig., hij wond er zeer zeker geen doekjes om. Als ik omhoog wilde, liet hij mijn lul los en drukte hij mij naar achteren. Na een aantal minuten aan mijn anus en al het andere te hebben gelikt, kwam Tijmen overeind. Hij greep een condoom een kwam weer op bed zitten en deed deze bij mij om. Daarna greep hij een tweede en deed deze om zijn eigen pik heen.

Weer deed hij mijn benen ver van elkaar en ineens drukte hij vrij bruut zo die dikke stamper van hem in mijn anus. Ik was niet voorbereid en het deed dus best wel zeer, maar het was in het hele gebeuren wel passend en dus ook wel lekker tegelijk. Hij neukte mij harder maakte mij zijn mannelijke slet. Mijn anus voelde uitgerekt en rauw en ik schudde helemaal. Daarna trok hij zijn lul ineens uit mij en dwong hij mij haast om hem te neuken, doordat hij mij streng toesprak.

Ik had geen overtuigen nodig en kwam achter hem liggen. Drukte mijn lul tegen zijn anus aan en drukte hem naar binnen, tot alleen mijn ballen er nog uitstaken. Ik kon het lang volhouden, maar uiteindelijk wilde ik spuiten. Hij had mij zo waanzinnig lekker en geil gemaakt dat ik hem het liefst onder zou spuiten. Gelukkig dacht Tijmen daar op dat moment precies zo over. En samen zaten we daar, elkaar af te trekken en spoten we ons zaad over elkaars lichamen heen.

Daar hield het niet op, want we wreven over elkaar heen en zaten daardoor helemaal onder. Het was geweldig om te voelen. Naderhand zijn we ook nog samen even gaan douchen. Jammer genoeg wilde hij daar niets meer doen, want daar hield hij niet van, zo zei hij. Ik vond het prima zoals het was hoor, ik had al intens van hem mogen genieten. Helaas is het bij die keer gebleven. Tijmen bleek niet eens zijn naam te zijn en hij is het type dat van man naar man wil gaan, vandaar ook zo overduidelijk het gebruiken van condooms, wat sowieso een heel goed idee is, maar dat terzijde.

Ik heb het sinds die keer niet zo heel vaak meer zo intens en overrompelend mee mogen maken. Toch wel jammer, want ik vind het wel lekker en opwindend om eens zo genomen te worden. Maar wie weet, misschien komt het er vanavond nog van. Want dan heb ik weer een date en van alles wat ik in het chatten over hem heb meegekregen, is dit een kerel die wel van een lekkere mannenkontje houdt. Ik zal kijken of ik jullie op de hoogte kan houden als het niet tegen zal vallen. Want ja, blaffende honden bijten niet. In ieder geval ben ik er wel achter gekomen dat mannen met elkaar heel intens kan zijn.